Medlems- og handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Den Uafhængige ApS:

Generelle oplysininger:

Den Uafhængige ApS

Margretheholmsvej 46, 4. tv.

1432 København K

CVR nr.: 41749067

Email: support@denuafhaengige.dk

Generelt

Den Uafhængige er et uafhængigt medie, der udkommer med udsendelser på facebook, YouTube og som podcast.

Den Uafhængige er udelukkende finansieret via vores medlemsklub, hvor medlemmer kan melde sig ind enten med en månedlig eller årlig betaling.

Priser og betaling

Alle priser er inklusive moms og i danske kroner.

Medlemskabet

Som medlem af Den Uafhængiges lytterklub får medlemmet adgang til den lukkede facebook-gruppe Den Uafhængiges redaktionslokale med bl.a. eksklusivt indhold. Medlemmerne vil via mail også være de første til at blive underrettet om nyheder og løbende information om Den Uafhængiges udvikling.

Ordrebekræftelse og betaling

Når du har tegnet et medlemskab, vil du modtage en velkomstmail, hvor beløbet også er opgjort.

Betaling foregår via MobilePay. Hver betaling vil fremgå af appen og kan bruges som kvittering. Har du spørgsmål til dit medlemskab, kan du kontakte os på support@denuafhaengige.dk

Betaling for medlemskabet hæves kort efter, det er indgået.

Bindingsperiode, opsigelse og ændringer

Der er ingen bindingsperiode ved et medlemskab, og du kan opsige det, når du ønsker ved at gå ind i MobilePay.

Sådan går du:

  • Gå ind under Menu og vælg Betalingsaftaler
  • Vælg Den Uafhængige
  • Gå ind under Info
  • Tryk Slet

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Den Uafhængige ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER:

Hvis du ønsker at være medlem af vores lytterklub, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Det drejer sig om udelukkende om din email.

Den Uafhængige ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Tilmelder dig vores lytterklub

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL

Dine kontaktoplysninger indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en velkomstmail med link til facebook-gruppen for medlemmer.

Når du betaler for medlemskabet indsamler vi din email-adresse. Ved gennemførelse af betalinger via MobilePay skal du oplyse dit telefonnummer. Denne information tilgår ikke Den Uafhængige.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe du er medlem eller tilmeldt nyhedsbrevet. Hvis du melder dig fra, sletter vi dem.

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos DanDomain og betalingssystem gennem MobilePay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

DINE RETTIGHEDER

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få ændret dine persondata • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til support@denuafhaengige.dk.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på medlemskaber.

Perioden regnes fra den dag, hvor første betaling er gennemført.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter indmeldelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på support@denuafhaengige.dk.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret - skriv f.eks. ‘Fortrydelse’ i emnefeltet.

Tilbagebetalingen sker ved en refundering til den MobilePay-konto, der blev benyttet ved indmeldelsen.

Copyright 2020 | Den Uafhængigeduah-web/sha-35ee6e2